Age Attraction - Meso Laser kezelések

Ismerd meg a készüléket, amely világszerte újraértelmezte a mezoterápia fogalmát! 

A Meso Laser kezelések forradalmi átmenetet képeznek a kozmetikai és az orvos-esztétikai kezelések között. A nagy teljesítményű lézer olyan intenzív stimuláló hatást képes kifejteni a bőrben, amely nem hasonlítható egyetlen másik készülékhez sem.

MILSYS fókuszált mezoterápia

A MILSYS® fókuszált mezoterápia kezelést nem szabad összetéveszteni a sima, tű nélküli mezoterápiával, hiszen egy olyan igazoltan hatékony esztétikai beavatkozás, amely a tű nélküli mezoterápiás kezelések kapcsán nem megvalósítható.
Bővebben

MILSYS lézeres mezoterápia

A MILSYS® lézeres mezoterápia napjainkban a legfejlettebb és leghatásosabb non-invazív (tűszúrás, műtét nélküli) eljárások egyike.
Bővebben

MILSYS® Laser Special (kollagén rekonstrukció)

A lézeres kollagén mátrix rekonstrukció az egyik legmeghatározóbb kezeléssé vált a hosszú távú anti-ageing területén.
Bővebben

AESTHETIC FOCUS LÉZER

A lokális ráncfeltöltéssel hatékonyan csökkenthetőek a szájkörnyéki dohányzó, nevető és mérges ráncok, valamint a szemöldök közti ráncok is.
Bővebben

AESTHETIC FOCUS LÉZER

Természetesen dús és telt ajkakra vágysz? Az egyedülálló Meso Laser technológiával ajkaid lenyűgözően puhák, simák és gyönyörűek lesznek – sebészeti beavatkozás és fájdalom nélkül.
Bővebben

Problémamegoldó kezelések

Az akné, a rosacea és a pigmentfoltok rendkívül hatékonyan kezelhetők a Meso Laser kezelések segítségével, a problémás bőr gyógyulásához azonban rendkívül fontos, hogy az otthoni ápolás is megfelelő legyen.
Bővebben
envelope-ohomephonegavelinfo linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram