Személyre szabott műszempilla tanácsadás, végeredmény: szemetgyönyörködtető, természetes, de tartós szempillák!

Borsi Zsuzsanna vagyok, kozmetikus, okleveles szempilla stylist.
Segítek Neked abban, hogy az igéző szemeid mellé gyönyörű szempilláid legyenek! Garantáltan a legjobb minőségű termékekkel dolgozom, legyen szó természetes vagy látványosabb hatásról. Mindezt úgy érem el, hogy saját szempilláid nem károsodnak, a végeredmény pedig magáért beszél.

Személyre szabott műszempilla tanácsadással várlak

Sokan azért zárkóznak el a műszempilla viselésétől, mert attól félnek, az nem lesz természetes, túlságosan mű hatású lesz. Részben ezért is tartom fontosnak a személyre szabott tanácsadást, hogy a benned felmerülő aggályokra megnyugtató választ tudjak adni és tisztába legyél az építési folyamat fázisaival, valamint a szempillák utóápolásának részleteivel. Hosszantartó, szép, természetes hatású műszempillákat készítek, művészi precizitással és kellő gondossággal.

A személyes konzultáció során megbeszéljük, hogy milyen ívű, vastagságú és hosszúságú műszempillát szeretnél. Az új műszempillád megtervezése során többek között figyelembe veszem majd az arc- és szemformád, szemöldököd ívét. Biztosíthatlak, hogy Neked is lehet látványos, de természetes hatású műszempillád, csak meg kell keresni a hozzád illőt. Együtt megtaláljuk és meg is építem Neked őket!

Ne aggódj, tényleg természetes hatásúak lesznek az “új” szempilláid

Kevesen tudják, hogy a műszempilláknál a természetes hatást nem csak 1D-s pillával lehet elérni. Amennyiben megfelelő a műszempilla vastagsága, íve, stylingja, a ragasztó mennyisége, az applikálás és magának a műszempillának a minősége, akkor 2D vagy 3D műszempillák esetében sem fog látszani, hogy műszempilláid vannak, inkább kiemelik majd a tekinteted és ezáltal az előnyös vonásaidat.

Mint ahogy az életben, úgy a munkámban is a kevesebb néha több elvét vallom: egy rövidebb, de dúsabb pillaszett szebb lehet, mint egy brutál hosszú seprű szerű szempilla. Nálad a saját szempilláid vastagsága mellett mindig figyelembe veszem majd azok hosszúságát is. Maximum 2-3 mm-nél hosszabb szempillákat nem építek, mert ahogy a saját szempilláid nőnek, vele együtt nőnek majd a műszálak is, amik hétről hétre egyre hosszabbak lesznek, károsítva így a természetes szempilláidat. Ezt pedig nem hagyhatjuk.

Az alapanyagok amiket használok, mindig ellenőrzött, bevizsgált, minőségi termékek. Csak szintetikus anyagokból készült műszempillákat applikálok, ugyanis tapasztalatból tudom - több ezer műszempilla elkészítése után -, hogy a természetes szőrzetből készülteknek magas az allergén faktora.

Miért én legyek a saját szempilla stylist-od?

Lassan 6 éve, hogy az első alapképzésen részt vettem, azóta is folyamatosan továbbképzem magam, hogy mindig a legjobb formámat nyújtsam. Be kell vallanom, nem volt akadálymentes az út, amin ideáig eljutottam, de nagyon sok mindent megtapasztaltam, ami egy profi műszempillaépítőnek a legfontosabb ismérve.

Lelkiismeretesen, precízen végzem a munkám, csak és kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozom. Követem a trendeket, és ha az javítja, segíti a munkám minőségét, akkor fel is használom is őket. 

A csendes, megnyugtató légkört sugárzó szépségszalonban - ahol dolgozom - a vendégek kényelmét memóriahabos ágy, nyakpárna és puha takaró biztosítja. Általában nem kell rám várnod. Kedvesség, pontosság, naprakész szakmai felkészültség, diszkréció jellemez. 

Az egyik legjobb tulajdonságom, hogy türelmes vagyok a vendégeimmel és a munkám során is: egy teljes műszempillaépítési folyamat 1,5-3 óra is lehet, ami valljuk meg, nem kis idő. Szeretem, amikor a vendégeim egyből otthon érzik magukat, amikor jó a hangulat, vagy olyan nyugodt, hogy Ő nyugalomban tud relaxálni, miközben én dolgozom.

Miért jó műszempillát csináltatni?

Nem akarok hazabeszélni, de én kötelezővé tenném, mert egyszerűen megkönnyíti a reggeli készülődést. Cserébe havonta egyszer kell hozzám eljönnöd és utána egész hónapban szép leszel, nem kell többé szempillafestéssel is foglalkoznod. Azt szoktam mondani, hogy azért jó, mert tényleg mindig jó: ha felkelsz, szép vagy, ha beteg vagy szép vagy, edzés közben, nyaralás vagy a wellness alatt is igéző a tekinteted. A műszempilla nem nehezíti el a pillákat, így egyátalán nem okoznak zavaró vagy fájó érzést. Csak pár apró dologra kell figyelned a viselése során és sokáig szépek maradnak.

Kinek ajánlom a műszempillákat?

Mindenkinek, aki hosszabb, íveltebb vagy dúsabb szempillát szeretne, nem akar vagy esteleg nincs ideje sminkelni. Mindenkinek jól áll!  Akkor nem ajánlom, ha: allergiás vagy a ragasztóra, epilepsziás vagy, tépkeded a szempilláidat, érzékeny a szembetegségekre vagy egyéb fertőző betegséged van.

Meddig tart egy műszempilla építés?

A szempillák általában 3-5 sorban nőnek, a felső szemhéjon kb. 150-200 szál/szem, így egy teljes szett építése közel 1.5-3 óra.  Az elkészítés ideje függ attól is, hogy milyen sűrű a szempillád, hány D-t építek Neked.

Milyen lesz az eredmény? Lehet változtatni, ha nem tetszik?

Az eredmény olyan lesz, amilyet megbeszéltünk és amilyet Te szeretnél :)

Aki először jön el hozzám, annak mindig elmondom, hogy amit lát az építés végén, az nem végleges. Lehet módosítani a stylingon, persze csak bizonyos kereteken belül, így ha következő töltés alkalmával mást szeretnél, az is megoldható. Semmi nincs kőbevésve. Nekem az a legfontosabb, hogy igényes, szép munkát adjak ki a kezeim közül és Te elégedett legyél.

Meddig marad rajtam a műszempilla?

A szempillák teljes cserélődési ideje nagyjából 60-120 nap, amely nagyban függ: genetika, étkezés, hormonháztartás (probléma, terhesség, szoptatás, klimax, implantátum, zsírleszívás) stressz (baleset, műtét), külső behatás, tépkedés, dörzsölés, higiénia, antibiotikumos kezelés, menstruációs ciklus.

Egyéni igénytől függően 2-4 hetente érdemes töltésre járni, a töltés időtartama általában 2 óra, de ez függ a fennmaradt, és a lenőtt pillák számától. A lenőtt szempillákat a töltés során leszedem, úgy hogy közben a saját pilla ne károsodjon.

Mennyire kell óvnom, vigyáznom a műszempilláimra?

Az első 24 óra eltelte után nem okozhat gondot, ha a műszempillával edzel, úszol vagy szaunába mész. Egyedül a szempillaspirál használata nem javasolt, mert részben azért van műszempillád, hogy ne kelljen sminkelned, másrészt a spiráltól összeállnak a szálak és pont ellenkező hatást érünk el vele. A szempillaspirált nagyon nehéz tökéletesen eltávolítani a pillák közül, ami később komoly problémákat is okozhat.

Őszinte leszek, sajnos előfordulhat, hogy a szempillaragasztó egyes összetevői allergiás reakciókat váltanak ki. Ha kipirosodik, feldagad, hámlik, viszket vagy bármilyen más szokatlan érzést tapasztalsz, kérlek azonnal fordulj hozzám. Minél több összetevőt tartalmaz a ragasztó, az növelheti annak az esélyét, hogy beallergizál. A megfelelő ragasztó kiválasztása sok tényezőtől függ, többek között ettől is.

Mennyire lesz tartós, hogyan ápoljam a műszempillám?

Ajánlott az első 24 órában kerülnöd a vizet. Utána minden nap minimum vízzel kell tisztítanod. Ajándékba kapsz tőlem egy szempillafésűt, amivel fésülnöd kell naponta 1-2 alkalommal. A fésülés technikáját az applikálás után természetesen megmutatom. Azt szoktam javasolni, hogy reggel alaposan vizezd be az arcodat, szempilláidat óvatos, finom mozdulatokkal fentről lefelé simítsd át, vagy szempilla samponnal mosd meg és öblítsd le, majd várd meg, amíg megszáradnak a szempilláid és jó alaposan fésült át őket, hogy a víztől összetapadt pilláid szép, egységesek legyenek.

Ha netán sminkelnél - amit nem ajánlok -, akkor csakis olajmentes lemosóval szabad lemosnod és szálmentes törlővel törölnöd (fültisztítót, vattakorongot nem szabad használni). Ha szükséges, nálam tudsz venni kifejezetten szempilla tisztításra kifejlesztett szempilla spamont, amit egyébként én is használok az előkészítés során. 

Nagyon fontos, hogy semmilyen olajos, zsíros dolgot nem szabad használod. Arclemosó vagy bármilyen arcápoló, ami nem olajmentes, ne kerüljön a pillára. Ha kontaklencséd van, ügyelj arra, hogy ne a szempillákat húzd felfelé, hanem a szemhéjadat emeld meg.

A műszempillákat tépkedni, dözsölni tilos, mert ezzel a saját természetes pilláid is károsodhatnak, illetve lepotyoghatnak a műszempillák.

Hogyan védjük, ápoljuk saját szempillánkat?

A természetes szempillákat nem kell különösebben ápolni. Fontos, hogy minden este jó alaposan mossuk le a sminket és a szennyeződést az egész arcunkról is. A vízálló szempillaspirál használata roncsolja a szempillák egészségét. Sokan azt hiszik, hogy a ricinus olaj növeszti, dúsítja a saját pilla állományt, ez így nem igaz, ugyanis a ricinus olaj egy nem felszívódó olaj, csak egy védő réteget képez a pillán vagy más szőrszálon, ami annyiban segít, hogy kicsit védi a külső környezeti hatásoktól.

A következő szempilla építési opciók közül lehet választani:

- 1D – klasszikus 3D: egy természetes szempillára egy szintetikus szálat applikálok

- 2D – duplázott: egy természetes szempillára két vékonyabb szintetikus szálat applikálok

- 3D – light volume: egy természetes szempillára három könnyített szintetikus szálat applikálok

Ahogy látható, a „D-k” száma azt jelzi, hogy egy saját pillára hány darab szintetikus pillát applikálok. Minél több szál kerül egy saját pillára, a szintetikus szálak annál könnyebbek, vékonyabbak, hogy ne terheljék meg a saját pillánkat.

A Vendég számára megfelelő szintetikus pilla kiválasztására különösen nagy figyelmet fordítok, megelőzve ezzel a saját szempilla állomány károsodását.

Az applikálás során figyelembe veszem a Vendég szemformáját, természetes szempillájának sűrűségét, hosszát és vastagságát. Ezek függvényében, a Vendéggel közösen alakítjuk ki az igényeinek és stílusának legmegfelelőbb szettet.

A tökéletes eredmény és komfortérzet elérése érdekében, az építést követően szálanként ellenőrzöm a szempillák közötti esetleges összetapadást.

Az évek során több márkával is kísérleteztem, míg végül megtaláltam a legmegfelelőbbet. Így a szempillaépítéshez kizárólag a Best Lashes Pro anyagait használom.

MŰSZEMPILLAÉPÍTÉS ÁRAI

3D - Light volume teljes szett
20.500.-
4 hetes töltés
18.000.-
3 hetes töltés
16.500.-
2 hetes töltés
14.500.-
2D - Duplázott teljes szett
18.500.-
4 hetes töltés
15.000.-
3 hetes töltés
14.000.-
2 hetes töltés
13.000.-
1D - Klasszikus 3D teljes szett
14.000.-
4 hetes töltés
12.500.-
3 hetes töltés
11.500.-
2 hetes töltés
10.500.-


Sminkben érkezés
1.500.-
Leoldás
3.000.-

Jelentkezz be hozzám és gyönyörű szempillát csinálok Neked!

Cím

1064 Budapest Vörösmarty utca 64.

    envelope-ohomephonegavelinfoenvelopemap-markersmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram